Home

Welkom!

Op 16 en 17 september van 19:00 tot 22:00 vindt de Open Repetitie van Cuculum plaats. Meedoen aan de OR is nodig om productie- of improvisatielid te worden.

Welkom op de website van Studententoneelvereniging (STV) Cuculum. Wij zijn de enige onafhankelijke studententoneelvereniging in Leiden. Dé vereniging in Leiden, waarin theater perfect met gezelligheid gecombineerd wordt!

Elke woensdag repeteer je met je groep en hierna wordt er altijd gezellig geborreld. Ook worden er veel activiteiten naast repetities georganiseerd zoals het gala, etentjes en uitstapjes. Al deze activiteiten worden georganiseerd door de commissies. Bij ons is er geen ontgroeningen en zijn er geen verplichtingen, maar wel voor 100% het plezier van een studentenvereniging!

Om productie- of improvisatielid bij ons te worden moet je meedoen aan de Open Repetitie. Deze vindt plaats op 16 en 17 september 2020 van 19:00 tot 22:00. Heb je interesse in ons en wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan hier in op de interesselijst: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdS-ZcmczvpqmVqQExqusgv7kdzlZzSGtZrCA6scRqTgETYuw/viewform?usp=pp_url 

Kijk vooral rond en mocht je vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website, een mailtje te sturen naar bestuur@cuculum.nl of een berichtje achter te laten op onze Instagram of Facebook.

Wil je van meer cuculumnieuws op de hoogte blijven, kijk dan vooral op onze Facebook, Instagram of YouTube.