Home

Bloed voor Bloed, gespeeld in juni 2023.

Welkom!

Welkom op de website van Studententoneelvereniging (STV) Cuculum. Wij zijn de enige onafhankelijke studententoneelvereniging in Leiden. Dé vereniging in Leiden, waarin theater perfect met gezelligheid gecombineerd wordt!

Wil je doneren? Dan kun je op deze link klikken.

 

Elke woensdag repeteer je met je groep en hierna wordt er altijd gezellig geborreld. Ook worden er veel activiteiten naast repetities georganiseerd zoals het gala, etentjes en uitstapjes. Al deze activiteiten worden georganiseerd door de commissies. Bij ons zijn er geen ontgroeningen, maar wel voor 100% het plezier van een studentenvereniging!

Om productie- of improvisatielid bij ons te worden moet je meedoen aan de Open Repetitie. Deze vindt altijd begin september plaats. De Open Repetitie van dit speeljaar 2024-2025 vindt plaats op 11 september! Voor meer informatie kan je ons bezoeken op de EL CID. Wij hebben op maandag 12 augustus een kraampje op de verenigingenmarkt, dus kom vooral langs!

Als het acteren je niet aanspreekt kun je ook basislid worden. Je betaalt een lager bedrag en mag naar alle activiteiten die georganiseerd worden door de commissies. Als je hier interesse in hebt, stuur dan een mail naar bestuur@cuculum.nl.

Heb je interesse voor de Open Repetitie? Binnenkort verschijnt hier het aanmeldformulier!

Kijk vooral rond en mocht je vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website, een mailtje te sturen naar bestuur@cuculum.nl of een berichtje achter te laten op onze Instagram.

Wil je van meer cuculumnieuws op de hoogte blijven, kijk dan vooral op onze Facebook, Instagram of YouTube.