Lid worden

Lid Worden

Als je volgend jaar lid wilt worden dan móet je op de Open Repetitie en het Repetitie Weekend aanwezig zijn. De Open Repetitie zal dit jaar (2019-2020) voor zowel theatersport als productiegroepen op woensdag 11 september zijn. Vaak begint de avond rond 18:30 maar de precieze tijd zul je ontvangen als je je aanmeldt voor de Open Repetitie. Je kunt je hier inschrijven voor interesselijst van de Open Repetitie op 11 september. Als je je aanmeldt, ontvang je eind augustus een mail van het bestuur met het definitieve aanmeldformulier.

De datum voor het Repetitie Weekend wordt bekend gemaakt tijdens de Open Repetitie. Ga er vanuit dat het weekend eind januari/begin februari zal zijn.

Na de Open Repetitie hoor je uiterlijk maandag 16 september of je geplaatst bent voor een theatersport of productiegroep. Woensdag 18 september zal de eerste borrel voor de nieuwe leden zijn in Café Lazaru’s in Leiden. Op deze borrel zijn zowel oude als nieuwe leden en het is altijd super leuk om te zien welke mensen het aankomende jaar onderdeel van Cuculum zullen zijn!

Een andere belangrijke datum die je in je agenda moet zetten is het KennisMakingsWeekend dat van 20 tot en met 22 september zal zijn. Tijdens het KennisMakingsWeekend zul je alle productieleden, theatersporters en basisleden van de vereniging leren kennen. Als je in een productiegroep speelt, zul op zaterdagavond te horen krijgen bij wie je het aankomende jaar in de productie zult spelen! Er wordt verwacht dat je tijdens dit weekend aanwezig bent maar als je een goede reden hebt waarom je er niet bij zou kunnen zijn dan kun je contact opnemen met het bestuur: bestuur@cuculum.nl

Aanmelden interesselijst Open Repetitie