Lid worden

Lid Worden

Als je volgend jaar lid wilt worden dan móet je op de Open Repetitie en het Repetitie Weekend aanwezig zijn. De Open Repetitie is verplicht voor zowel theatersport- als productiegroepen en zal in september plaatsvinden (afgelopen jaar was dit op 11 september). Vaak begint de avond rond 18:30 maar de precieze tijd zul je ontvangen als je je aanmeldt voor de Open Repetitie.

De datum voor het Repetitie Weekend is dit jaar van 21 t/m 23 februari 2020. Deelname aan het RW is verplicht voor productie- en improvisatieleden als je lid wilt worden bij Cuculum.

Na de Open Repetitie hoor je uiterlijk de maandag ná de open repetitie of je geplaatst bent voor een theatersport of productiegroep. De woensdag na de uitslag zal de eerste borrel voor de nieuwe leden zijn in Café Lazaru’s in Leiden. Op deze borrel zijn zowel oude als nieuwe leden en het is altijd super leuk om te zien welke mensen het aankomende jaar onderdeel van Cuculum zullen zijn!

Een andere belangrijke datum die je in je agenda moet zetten is het KennisMakingsWeekend (afgelopen jaar was dit van 20 tot en met 22 september). Tijdens het KennisMakingsWeekend zul je alle productieleden, theatersporters en basisleden van de vereniging leren kennen. Als je in een productiegroep speelt, zul op zaterdagavond te horen krijgen bij wie je het aankomende jaar in de productie zult spelen! Er wordt verwacht dat je tijdens dit weekend aanwezig bent maar als je een goede reden hebt waarom je er niet bij zou kunnen zijn dan kun je contact opnemen met het bestuur: bestuur@cuculum.nl