Lid worden

Lid Worden

Wil je lid worden van Cuculum? Elk jaar wordt er in september een Open Repetitie georganiseerd. Om spelend lid te kunnen worden van de vereniging is deelname aan deze repetitie verplicht. De Open Repetitie van Cuculum vindt altijd begin september plaats. Dit jaar vindt de open repetitie plaats op woensdag 7 september. Inschrijven voor de Open Repetitie kan via deze link. Voor vragen, mail dan naar cuculum@gmail.com.

Ergens in februari, op een nog vast te stellen datum, trekt heel Cuculum er op uit. Tijdens dit weekend repeteer je met je groepje aan je stuk of ben je bezig met de voorbereidingen van je Long Improv voorstelling of je theatersportwedstrijd. Tijdens dit weekend is er ook een bonte avond, een loterij en een groot feest. Ook laten alle productiegroepen een korte preview van hun stuk zien aan de rest van de vereniging. Dit is een verplicht weekend, het is immers repetitie tijd.

Na de Open Repetitie hoor je uiterlijk de maandag ná de repetitie of je geplaatst bent voor een improvisatie- of productiegroep. Hierna zal de eerste borrel voor de nieuwe leden zijn in Café Lazaru’s in Leiden. Op deze borrel zijn zowel oude als nieuwe leden en het is altijd super leuk om te zien welke mensen het aankomende jaar onderdeel van Cuculum zullen zijn!

Ook is er elk jaar het Kennismakingsweekend, ook wel KMW. Tijdens dit weekend leer je alle productieleden, improvisatieleden en basisleden van de vereniging kennen. We verblijven in het scoutinghuis van VaDeDo, waar we leuke activiteiten doen, de commissies beter leren kennen tijdens het Fonkelfuif en eindigen met een knallend feest. Ook gaan we aan de slag met theater tijdens creatieve workshops. Als je in een productiegroep speelt, krijg je dit weekend ook te horen bij wie je het aankomende jaar in de productie zult spelen. Al met al de perfecte gelegenheid om je jaar bij Cuculum goed te starten!

Er wordt verwacht dat je tijdens dit weekend aanwezig bent maar als je een goede reden hebt waarom je er niet bij zou kunnen zijn dan kun je contact opnemen met het bestuur: cuculum@gmail.com