Lid worden

Lid Worden

Als je volgend jaar lid wilt worden dan móet je op de Open Repetitie en het Repetitie Weekend aanwezig zijn. De Open Repetitie is verplicht voor zowel theatersport- als productiegroepen en zal op 16 en 17 september 2020 plaatsvinden. Beide avonden beginnen om 19:00 en eindigt om 22:00.

De datum voor het Repetitie Weekend is dit jaar van 12 t/m 14 februari 2021. Deelname aan het RW is verplicht voor productie- en improvisatieleden als je lid wilt worden bij Cuculum.

Na de Open Repetitie hoor je uiterlijk de maandag ná de open repetitie of je geplaatst bent voor een theatersport of productiegroep. De woensdag na de uitslag zal de eerste borrel voor de nieuwe leden zijn in Café Lazaru’s in Leiden. Op deze borrel zijn zowel oude als nieuwe leden en het is altijd super leuk om te zien welke mensen het aankomende jaar onderdeel van Cuculum zullen zijn!

Een andere belangrijke datum die je in je agenda moet zetten is het KennisMakingsWeekend , deze zal op 25 en 26 september 2020 plaatsvinden. Tijdens het KennisMakingsWeekend zul je alle productieleden, theatersporters en basisleden van de vereniging leren kennen. Als je in een productiegroep speelt, zul op zaterdagavond te horen krijgen bij wie je het aankomende jaar in de productie zult spelen! Er wordt verwacht dat je tijdens dit weekend aanwezig bent maar als je een goede reden hebt waarom je er niet bij zou kunnen zijn dan kun je contact opnemen met het bestuur: bestuur@cuculum.nl