Lid worden

Wil je lid worden van Cuculum? Elk jaar wordt er in september een Open Repetitie georganiseerd. Om spelend lid te kunnen worden van de vereniging is deelname aan de OR verplicht . De Open Repetitie van Cuculum vindt altijd begin september plaats. Dit jaar vindt de OR plaats op woensdag 11 september.

Schrijf je binnenkort in voor de Open Repetitie via een aanmeldlink, die hier zal komen. Voor vragen, mail dan naar cuculum@gmail.com.

 

Wat een gezellige boek :)

Na de Open Repetitie hoor je zo snel mogelijk of je geplaatst bent in een improvisatie- of productiegroep. Hierna zal de eerste borrel voor de nieuwe leden zijn in Café Lazaru’s in Leiden. Op deze borrel zijn zowel oude als nieuwe leden en het is altijd super leuk om te zien welke mensen het aankomende jaar onderdeel van Cuculum zullen zijn!

Er is elk jaar het Kennismakingsweekend (KMW). Dit jaar is het KMW 20 t/m 22 september 2024. Tijdens dit weekend leer je alle productieleden, improvisatieleden en basisleden van de vereniging kennen. We verblijven in het scoutinghuis van VaDeDo, waar we leuke activiteiten doen, de commissies beter leren kennen, en eindigen met een knallend feest. Ook gaan we aan de slag met theater tijdens creatieve workshops. Als je in een improvisatie- of productiegroep zit, krijg je dit weekend ook te horen met wie je in de groep zit. Al met al de perfecte gelegenheid om je jaar bij Cuculum goed te starten!

Er wordt verwacht dat je tijdens dit weekend aanwezig bent, maar als je een goede reden hebt waarom je er niet bij zou kunnen zijn, kun je contact opnemen met het bestuur: cuculum@gmail.com

Daarnaast trekt heel Cuculum er tussen 14 en 16 februari 2025 er op uit naar Ommen! Tijdens dit weekend repeteer je met je groep aan je stuk of ben je bezig met de voorbereidingen van je Long Improv voorstelling of je theatersportwedstrijd. Tijdens dit weekend is er ook een bonte avond, een loterij en een groot feest. Ook laten alle productiegroepen een korte preview van hun stuk zien aan de rest van de vereniging. Dit is een verplicht weekend, het is immers repetitie tijd.