Tickets

De eerste voorstellingen komen er al weer aan! Op 20 en 21 januari 2024 speelt onze improvisatiegroep in totaal maar liefst 4 voorstellingen! Hiervan zijn er twee theatersportwedstrijden en twee long improv voorstellingen. Deze zullen worden gespeeld in CORPUS, Oegstgeest.

Theatersport

De eerste twee voorstellingen zullen plaatsvinden op 20 januari 2024 om 14.00 en 19.00 en zullen de theatersportwedstrijden zijn.

Het beloven twee geweldige theatersportwedstrijden te worden vol improvisatie, emoties, rozen en rechters. Geef als publiek een leuke/spannende/gekke/ontroerende suggestie om invloed te hebben op het spel. We hopen je te zien bij de voorstellingen! Je kunt via deze link je tickets bestellen: Tickets

Corpus Delicti (Long Improv)

Op 21 januari zijn dan onze long impov spelers aan de beurt! De twee long improv voorstellingen zullen plaatsvinden op 21 januari 2024 om 14.00 en 19.00.

Een heuse Murder Mystery houdt onze long improv spelers in hun greep. Kom naar deze twee voorstellingen vol spanning, improvisatie, mysterie en moord en kom achter het antwoord op de vraag: wie is de moordenaar?

We hopen je te zien bij de voorstellingen! Je kunt via deze link je tickets bestellen: Tickets

Daarnaast kun je in het archief kijken naar vorige producties en voorstellingen.