Archief

2023

WeerwolvenTheatersportVooravondBloed voor Bloed21Trail to Oregon

2022

Haast nietsThe HaroldTheatersport
wedstrijd
In de malingDe Munt Mors
Lees meer: Haast nietsLees meer: The HaroldLees meer: TheatersportwedstrijdLees meer: In de malingLees meer: De MuntLees meer: MORS: Mortium Opus Rerum Sanctus

2021

Eeuwig zondeEn zij zag dat het goed wasVoorkennisMeerzaamheidKom die maan op!Theatersportwedstrijd
Lees meer: Eeuwig ZondeLees meer: En Zij Zag Dat Het Goed WasLees meer: Voorkennis
Lees meer: MeerzaamheidLees meer: Kom Die Maan Op!Lees meer: Theatersport

2020

En dan ben jij hierEen ontmoeting in ZoetermeerHou me vastEn daarna (n)ietsGorillatheater

2019

Het Bos van Dode Liefjes

Die Meeuw

BOG: een poging het leven te herstructureren

Herinnering

Twaalf bijzondere figuren dwalen rond in een bos. Zullen ze vinden waar ze naar zoeken? In deze voorstelling gebaseerd op het klassieke stuk van Anton Tsjechov zullen deze personages worden geconfronteerd met de keerzijde van ambitie. Het gevaar van de aantrekkingskracht en de valkuil van de traagheid. Voor de eerste keer zelf je jas dichtritsen.

 

Je huisdier begraven.

Dronken worden met vrienden.

Verlangen naar liefde.

Je leven vastleggen.

Bewust worden van je sterfelijkheid.

Voor de laatste keer.

 

Een voorstelling waar tien speler op zoek naar hoe het voelt om te vergeten. Waar blijven alle vergeten herinneringen? Maken je herinneringen wie je bent?
Lees meer Lees meer Lees meer Lees meer

2018

Het Proces

Een Genesis

Onbeschut

Onschuld

Een absurdistische vertolking van het 100 jaar oude verhaal van Kafka. José K. wordt plotseling gearresteerd zonder dat haar wordt verteld waarom. Ze komt terecht in een bureaucratische dodemansrit.

 

 

Jacob klaagt God aan in een rechtszaak. Beiden vertellen ze hun kant van het verhaal. Aan wiens kant sta jij? Negen mensen, ieder met hun onzekerheden en geheime gedachten die nooit naar buiten mogen komen. In een stad van hutjes verbergen ze liever hun vreemdheden, passies en verlangens. Soms is contact echter niet te vermijden.

 

 

Een voorstelling over mensen die elkaar ontmoeten en weer kwijtraken, allemaal verbonden in hun hang naar onschuld.
Lees meer Lees meer Lees meer Lees meer

2017

Festen

As You Like It

Rely On Me

Voor We Beginnen

De familie Klinkgenfeldt-Hansen is bij elkaar gekomen ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van vader Helge. Het wordt echter alles behalve een fijn samenzijn. Hoe lang zou jij blijven wachten en zoeken als het gaat om ware liefde? Een filosofische zoektocht naar waar de mens ophoudt en de machine begint. Het is sci-fi met een onverwachte twist. Een prachtige voorstelling over keuzes en identiteit.
Lees meer Lees meer Lees meer Lees meer

2016

Goden & Zonen

ik.

RECHTVAARDIGEN

ter plaatse

We begeven ons op de Olympos en oppergod Zeus heeft zin in kunst! Wie ben je eigenlijk en wat weet het internet eigenlijk van jou? Rechtvaardigheid: het goede doen en het kwaad uitbannen. Desnoods met geweld. Toch? Hoe is het om dagelijks geconfronteerd te worden met letsel? Om iemands leven te redden?
Lees meer Lees meer Lees meer Lees meer

2015

Much Ado About Nothing

Bij Zeus, zwijg

En dan het Rood

Ongerijmd

 

 

 

 

Shakespeare’s verrassende komedie in de upper clas jaren ’70. Wanneer een geheim geen geheim meer kan zijn. Een bewerking van Euripides’ Hippolytus. Wat is er gebeurd? Geen idee. Wij zijn liefhebbers van Gerrit Achterberg. Ontoerekeningsvatbaar.
Lees meer Lees meer Lees meer Lees meer

2014

SKRIK

Zou ik het einde mogen zien?

526

Midzomernachtsdroom

Ze zijn vermoedelijk crimineel en mogelijk te herkennen aan het dragen van een groot rechthoekig voorwerp. Alles is mogelijk. De vrijheid is onbeperkt. Morgen kun je in Timboektoe zitten, maar ook in Buenas Aires, Sochi, New York, Liverpool, Rio de Janeiro, Boston, Cork, Lissabon, Santiago de Chile, de Antillen of waar dan ook ter wereld. Na 10 jaar zijn Tatjana, Theo, Lydia, Menno, Christie, Bernard, Teddy, Bodien, Jack, Marije en Helena de laatste 11 deelnemers van dé televisiesensatie van de eeuw: *526*. Midzomernachtsdroom is een bewerking van Shakespeare’s klassieker. We bevinden ons in Jazzclub Het Bos in de hoogtijdagen van 1924.
Lees meer Lees meer Lees meer Lees meer

2013

Dat Je Denkt Dat Je Denkt Aan Vroeger

Elektra Is Gek

In Gesprek

In Dat je denkt dat je denkt aan vroeger weet Christiaan, vers van de middelbare school en met de wereld aan z’n voeten, niet wat hij met zichzelf aan moet. Elektra Is Gek is de moderne bewerking van de Griekse tragedie over Elektra. In Gesprek gaat over de onderlinge verhoudingen binnen een groep jongeren: opbloeiende liefdes, misverstanden en ruzie rondom een afspraak die wordt afgezegd omdat het centrale stel in een relatiecrisis zit.
Lees meer Lees meer Lees meer

2012

De Ander

Orde van de Dag

Heb jij van jouw kant iets ondernomen om ervoor te zorgen dat ons huwelijk iets anders werd dan opgewarmde prak? Tien mensen, uitgekozen en samengesteld uit honderden dode mensen. Geen tien laatste mensen, de tien eerste mensen.
Lees meer Lees meer

2011

 

Pas op dat je geen woord zegt

pas-op-dat-je-geen-woord-zegt
Heb jij van jouw kant iets ondernomen om ervoor te zorgen dat ons huwelijk iets anders werd dan opgewarmde prak?
Lees meer