Belangrijke activiteiten

Open Repetitie

Om improvisatie- of productielid te worden bij Cuculum, moet je meedoen aan de Open Repetitie. Deze vindt altijd begin september plaats. Meer informatie over de Open Repetitie volgt nog. 

Tijdens de Open Repetitie ga je in een groepje van oud leden en geïnteresseerde langs alle regisseurs. Bij elke regisseur ben je 30 minuten en doe je een aantal oefeningen in de speelstijl van die regisseur. Op basis van deze avond wordt je ingedeeld in één van de productie- of improvisatiegroepen. Je hoort op de maandag na de Open Repetitie of je in een productie- of improvisatiegroep zit.

KMW

Cuculum kent zoals meerdere malen op deze site te lezen géén ontgroening. Dat betekent ook geen kennismakingstijd (KMT) die verplicht gelopen moet worden. Cuculum heeft daarvoor in de plaats een gemoedelijk kennismakingsweekend aan het begin van het jaar. Tijdens het kennismakingsweekend wordt ook bekendgemaakt in welke productiegroep met welke regisseur je gaat werken. Tijdens dit weekend leer je iedereen van de vereniging kennen en vorm je vanaf het begin een hechte groep. Er wordt wel verwacht dat je aanwezig bent dit weekend. Als je nou echt niet op het kennismakingsweekend aanwezig kan zijn, dan moet je je reden van afwezigheid naar het bestuur mailen cuculum@gmail.com

Repetitie weekend

Ieder jaar in februari trekt heel Cuculum er op uit. Tijdens dit weekend repeteer je met je groepje aan je stuk of ben je bezig met de voorbereidingen van je Long Improv voorstelling of je theatersportwedstrijd. Tijdens dit weekend is er ook een bonte avond, een loterij en een groot feest. Ook laten alle productiegroepen een korte preview van hun stuk zien aan de rest van de vereniging. Dit is een verplicht weekend, het is immers repetitie tijd.