Belangrijke activiteiten

Open Repetitie

Om improvisatie- of productielid te worden bij Cuculum, moet je  meedoen aan de Open Repetitie. Deze zal op 16 en 17 september 2020 plaatsvinden, deze zijn van 19:00 tot 22:00.

Tijdens de Open Repetitie ga je in een groepje van oud leden en geïnteresseerde langs alle regisseurs. Bij elke regisseur ben je 30 minuten en doe je een aantal oefeningen in de speelstijl van die regisseur. Op basis van deze avond wordt je ingedeeld in één van de productie- of improvisatiegroepen. Je hoort op maandag 21 september of je in een productie- of improvisatiegroep zit.

Heb je interesse in ons en wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan hier in op de interesselijst: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYPQ7Y3E-yIMIRq0ykKhPaXVwzD9Tg3sP9L8KkyPhOQUOZhQ/viewform?usp=pp_url

KMW

Cuculum kent zoals meerdere malen op deze site te lezen géén ontgroening. Dat betekent ook geen kennismakingstijd (KMT) die verplicht gelopen moet worden. Cuculum heeft daarvoor in de plaats een gemoedelijk kennismakingsweekend aan het begin van het jaar, deze vindt plaats op 25 en 26 september 2020. Tijdens het kennismakingsweekend wordt ook bekendgemaakt in welke productiegroep met welke regisseur je gaat werken. Tijdens dit weekend leer je iedereen van de vereniging kennen en vorm je vanaf het begin een hechte groep. Er wordt wel verwacht dat je aanwezig bent dit weekend. Als je nou echt niet op het kennismakingsweekend aanwezig kan zijn, dan moet je je reden van afwezigheid naar het bestuur mailen bestuur@cuculum.nl.

Repetitie weekend

Van 12 tot 14 februari 2021 trekt heel Cuculum er op uit. Tijdens dit weekend repeteer je met je groepje aan je stuk of ben je bezig met de voorbereidingen van je Long Improv voorstelling of je theatersportwedstrijd. Tijdens dit weekend is er ook een bonte avond, een loterij en een groot feest. Ook laten alle productiegroepen een korte preview van hun stuk zien aan de rest van de vereniging. Dit is een verplicht weekend, het is immers repetitie tijd.