Overige lidmaatschappen

Overige Lidmaatschappen

Wil je lid worden van Cuculum? Elk jaar wordt er in september een Open Repetitie georganiseerd. Om spelend lid te kunnen worden van de vereniging is deelname aan deze repetitie verplicht. De Open Repetitie van Cuculum vindt altijd begin september plaats. Houd deze website en onze sociale media pagina's in de gaten voor meer informatie over de Open Repetitie. 

Basislidmaatschap

Als je wel de gezelligheid van Cuculum wil meemaken maar bijvoorbeeld geen hebt tijd om wekelijks te repeteren, kan je ook lid zijn van de vereniging zonder in een groep te gaan. Je bent dan altijd betrokken en je wordt natuurlijk voor alles uitgenodigd waaronder het kennismakingsweekend, het gala, het repetitieweekend, de theaterworkshops en alle feesten en activiteiten. Ook kun je als basislid gezelligheid opzoeken door lid te worden van één van onze commissies!

Cuculumni

Daarnaast houden we graag contact met onze oud-leden. Wie na zijn of haar lidmaatschap op de hoogte wil blijven van Cuculum en uitgenodigd wil worden voor bepaalde activiteiten zoals bijvoorbeeld het gala, kan Cuculumnus worden. Hoewel je als Cuculumnus wel betrokken blijft, ben je geen officieel lid meer, je hebt dan bijvoorbeeld geen stemrecht meer op de ALV.