Commissies

Commissies

Cuculum is ook een gezelligheidsvereniging! Dit betekent dat er naast de repetitie een heleboel te beleven is. Zo hebben we borrels, activiteiten en een kennismakingsweekend! Ook is het mogelijk om bij Cuculum in een van onze commissies te gaan.

AcCie

De activiteitencommissie, ook wel AcCie genoemd, organiseert activiteiten voor de leden door het jaar heen. Samen naar een voorstelling, een kroegentocht, een filmavond of een eigen georganiseerde versie van ‘Wie is de Mol?’: alles kan! Voor deze commissie kun je echt je creativiteit gebruiken en is een fijne instapcommissie voor nieuwe leden.

RepetitieWeekendCommissie

Als RWC organiseer je het belangrijkste weekend van het jaar: het repetitieweekend. De regie van dit weekend ligt volledig in de handen van de repetitieweekendcommissie: bedenk een thema, organiseer de bonte avond en leid het weekend in goede banen. Na afloop kijk je voldaan terug op een spectaculaire drie dagen, waarin de voltallige vereniging lekker heeft gerepeteerd, maar zich bovenal ontzettend heeft vermaakt.

AlCo

Als je graag creatief en praktisch aan de slag gaat is de AlCo misschien wel wat voor jou. De Almanakcommissie heeft de taak om aan het einde van het speeljaar een Almanak uit te brengen met foto’s, teksten, quotes, memes, puzzels en andere toffe dingen die jij mag bedenken! Als commissie ben je helemaal vrij om de almanak vorm te geven zoals jullie willen en met jullie eindproject bezorgen jullie alle leden een prachtige terugblik op herinneringen van het afgelopen jaar.

TechniCie

De TechniekCommissie, ook wel TechniCie, helpt bij de verzorging van techniek tijdens voorstellingen en indien nodig bij feesten en activiteiten. Dus in plaats van (alleen) op de planken te staan, beleef je theater (ook) vanachter het doek. Door middel van een workshop leer je omgaan met zaken als theaterlampen en geluidsinstallaties, en weet je binnen de kortste keren wat er achter de schermen van een voorstelling allemaal omgaat!

FeesCie

Naast op het toneel staan onze leden ook graag op de dansvloer. De feestcommissie organiseert het gala en het eindfeest en kan hier al hun inspiratie op los laten.

Ook mensen van buiten de vereniging kunnen gezellig komen feesten, dus laat je organisatietalent de vrije loop en voor je het weet gaan al je vrienden en verenigingsgenoten los op jouw zelf georganiseerde feest!

TIPCie

Deze commissie ontfermt zich over de Theater Introductie Periode: de eerste vier weken van het Cuculumjaar. Tijdens de TIP kunnen alle (nieuwe) leden elkaar goed leren kennen. Zo organiseert de TipCie bijvoorbeeld etentjes, themaborrels en het TIPsy eindfeest, maar ze stellen ook het TIP-boekje samen waarin de vereniging nog een keer samenkomt.

Reiscie

Een work in progress: Dit jaar zal Cuculum een reiscommissie hebben. Meer informatie zal nog volgen.