Theatersport

Theatersport

Ben jij toch bang dat je een productiegroep niet kan combineren met je studie? Wil je aan je theatervaardigheden werken? Ben je een heel arme student? Of ben je een halfjaar in het buitenland, waardoor een productiegroep geen optie is? Overweeg dan om een keer te komen kijken bij onze theatersportgroep!

Onder begeleiding van ervaren mensen van de theatersportvereniging Ontzettend Nodig leert deze groep alles wat met theatersporten te maken heeft. De focus ligt op het verbeteren van je spelvaardigheden. Je leert improviseren, reageren, incasseren, en nog veel meer! De groep krijgt eens per twee weken begeleiding (waardoor deze groep ook minder geld kost). De andere week gaan de leden van de groep zelf aan de slag.

De theatersportgroep is ook uitstekend met een drukke studie te combineren: niet alleen is er geen aanwezigheidsverplichting, je kan ook per halfjaar kiezen of je meedoet of niet.

Lijkt jou dit wel wat? Stuur dan een mail naar bestuur@cuculum.nl. En wie weet kom jij dan vanaf september 2016 ons Theatersportteam versterken!