Theatersport

Theatersport

Ben jij toch bang dat je een productiegroep niet kan combineren met je studie? Wil je aan je theatervaardigheden werken? Ben je een heel arme student? Of ben je een halfjaar in het buitenland, waardoor een productiegroep geen optie is? Overweeg dan om een keer te komen kijken bij onze theatersportgroep!

Onder begeleiding van ervaren mensen van de theatersportvereniging Ontzettend Nodig leert deze groep alles wat met theatersporten te maken heeft. De focus ligt op het verbeteren van je spelvaardigheden. Je leert improviseren, reageren, incasseren, en nog veel meer! De groep krijgt eens per twee weken begeleiding (waardoor deze groep ook minder geld kost). De andere week gaan de leden van de groep zelf aan de slag. Voor de theatersportgroep geldt echter wel een aanwezigheidsplicht van 60%.

De theatersportgroep is uitstekend met een drukke studie te combineren omdat je dus om de week les hebt en je kan ook per halfjaar kiezen of je meedoet of niet.

Lijkt jou dit wel wat? Op woensdagavond 6 februari van 19:30-22:00 is er een Open Repetitie voor theatersport. Je kan dan meedoen met een repetitie van theatersport om zo een beter beeld te krijgen van wat theatersport is en om te kijken of het wat voor je is. Vanaf dan kan je voor het laatste halfjaar instromen voor theatersport! Wil je meedoen? Vul dan dit aanmeldingsformulier in en dan zien we je graag 6 februari op de Open Repetitie van theatersport!