Theatersport

Theatersport

Op 11 september vanaf 18:30 is de Open Repetitie van Cuculum. Meedoen aan de OR is nodig om productie- of improvisatielid (voorheen theatersportlid) te worden. Meld je hier aan: https://forms.gle/DRXpxRafjWy9GUtp7

Ben jij toch bang dat je een productiegroep niet kan combineren met je studie? Wil je aan je theatervaardigheden werken? Ben je een heel arme student? Of ben je een halfjaar in het buitenland, waardoor een productiegroep geen optie is? Overweeg dan om een keer te komen kijken bij onze theatersportgroep!

Onder begeleiding van ervaren mensen van de theatersportvereniging Ontzettend Nodig leert deze groep alles wat met theatersporten te maken heeft. De focus ligt op het verbeteren van je spelvaardigheden. Je leert improviseren, reageren, incasseren, en nog veel meer! De groep krijgt eens per twee weken begeleiding (waardoor deze groep ook minder geld kost). De andere week gaan de leden van de groep zelf aan de slag. Voor de theatersportgroep geldt echter wel een aanwezigheidsplicht van 60%.

De theatersportgroep is uitstekend met een drukke studie te combineren omdat je dus om de week les hebt en je kan ook per halfjaar kiezen of je meedoet of niet.

Lijkt jou dit wel wat? Kijk dat op de site bij Lid worden over hoe je lid kan worden!

Mocht je het eerste half jaar niet kunnen, wees dan niet bang! Rond januari/februari zal er een instroommoment voor het laatste halfjaar zijn. De precieze datum zal rond deze tijd op de site komen te staan.