Naast toneel…

Naast toneel...

Op 11 september vanaf 18:30 is de Open Repetitie van Cuculum. Meedoen aan de OR is nodig om productie- of improvisatielid (voorheen theatersportlid) te worden. Meld je hier aan: https://forms.gle/DRXpxRafjWy9GUtp7

…is Cuculum ook een gezellige vereniging! Dit betekent dat er ook naast de repetitie een heleboel te beleven is. Zo hebben we borrels, activiteiten en een kennismakingsweekend! Ook is het mogelijk om bij Cuculum in een van onze commissies te gaan. Lees hieronder meer…

Het kennismakingsweekend

Cuculum kent zoals meerdere malen op deze site te lezen géén ontgroening. Dat betekent ook geen kennismakingstijd (KMT) die verplicht gelopen moet worden. Cuculum heeft daarvoor in de plaats een gemoedelijk kennismakingsweekend aan het begin van het jaar. Gebruikelijk is dat niemand dan nog weet in welke productiegroep met welke regisseur een ieder zal gaan werken. Iedereen leert iedereen kennen en dat zorgt meteen vanaf het begin voor een hechte groep. Er wordt wel verwacht dat je aanwezig bent dit weekend. Als je nou echt niet op het kennismakingsweekend aanwezig kan zijn, dan moet je je reden van afwezigheid naar het bestuur mailen.

Activiteiten

Naast onze wekelijkse borrels worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd. De activiteitencommissie (AC) neemt de organisatie van de activiteiten op zich. De activiteiten zijn niet verplicht, maar wel erg leuk! Daarnaast is het aanbod heel divers, van theatervoorstellingen tot Disneymarathons en van Sinterklaas tot schaatsen (inclusief Glühwein).

Koocie

Ook hebben we een Kookcommissie: de Koocie. Deze commissie organiseert minimaal één keer per maand een moment waarop leden van de vereniging samen kunnen gaan eten. Zo heeft de Koocie ook een kerstdiner georganiseerd!

Gala

Een bijzondere Cuculum activiteit is het jaarlijkse gala. Dit jaar was het gala op een boot met het thema James Bond! En wist je dat je al vanaf je eerste jaar bij Cuculum in een commissie kan? Misschien organiseer jij dus volgend jaar wel zo'n te gek Gala!

Commissies

Zoals al blijkt uit de tekst over de verschillende activiteiten zijn er een aantal commissies die bepaalde activiteiten/taken op zich nemen. Binnen een commissie leer je andere verenigingsleden extra goed kennen, en draag je een steentje bij aan de vereniging. Een aantal commissies zijn al genoemd, maar hieronder staan ze nog een keer opgesomd:

  • Activiteitencommissie (AC)
  • Repetitieweekendcommissie (RWC)
  • Koocie
  • Galacie
  • Promocie